REACTIES VAN GEBRUIKERS

CBD olie

Johan van den Mare, 57

Mijn vrouw gebruikt het sinds een paar maanden en is net zo enthousiast als u. Ik twijfel enorm aan de werking van het product. Ik gebruik liever niet van dit soort dingen, maar wilde met toch meer verdiepen in dingen die mijn vrouw gebruikt. Nu lees ik uw stuk en word ik toch wel erg benieuwd. Zou er echt zoiets bestaan dat zo ontzettend goed helpt? Zitten we over 10 jaar allemaal aan de CBD olie?

 

Tristan Krol, 34

Hallo Christine! Leuk dat jij ook zo enthousiast bent. Ik gebruik nu al meer dan een jaar CBD olie en ben er net zo over te spreken als jij. Ik begon omdat ik veel pijn had in mijn gewrichten telkens. De dokter wist niet goed waar deze pijn vandaan kwam en ik zat er maar mee, vreselijk dus. Toen ben ik zelf op ontdekkingstocht gegaan op het internet. Ik vond zo’n site als de jouwe die ook over CBD olie ging. Toen ging ik wat professionele stukken lezen over CBD olie en kwam al snel achter de positieve werking en alle goede recensies die daarbij hoorden.

Hierna ben ik het gaan gebruiken met een enorm goede werking. Vooral het slapen gaat beter. Ik voel me meer uitgerust en ik heb het gevoel dat ik juist daardoor minder pijn in mijn gewrichten heb. Nog nooit voelde ik me zo uitgeslapen. Mijn vrouw zag het enorme verschil en is sinds kort ook maar begonnen. Ik vraag me nog af wat de nadelen zijn. Nu lijkt het zo positief, het is bijna niet te geloven..

Rosa Emira, 37

Hee Christine, leuk om je website te zien en mensen de mogelijkheid te geven om te reageren op een onderwerp dat je bezighoudt. Ik heb een jaar geleden voor 2 maand CBD olie gebruikt en het hielp mij niet bij het kalmeren en rustig slapen. Van anderen hoor ik inderdaad positieve reacties en ik vind het erg jammer dat ik het niet zo heb mogen ervaren. Ik weet niet hoe het komt, helaas. Als het voor jou wel helpt zou ik zeker zeggen: niet stoppen! Maar ieder zijn eigen ervaring. Bedankt voor het delen van je verhaal. Groeten van Rosa.

 

Marieke Rosvenkel, 21

Hallo Christine. Ik ben nog best wel jong en ik heb veel last van slaaptekort. Ik weet niet precies of dit middel hiervoor gemaakt is maar het klinkt super. Ik heb al medicatie van de dokter gekregen maar dat werkt niet. Soms slaap ik wel goed door, maar dan voel ik me niet goed uitgerust als ik wakker word. Ik weet niet goed of CBD olie dan helpt maar het zou een heel fijne oplossing zijn. Door jouw website en voorgaande reacties ben ik overtuigd. Ik ga het proberen! Bedankt.

 

Terug naar de homepagina